عجیب ترین تکنولوژی های آینده
انتشار: مهر 16، 1401
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

عجیب ترین تکنولوژی های آینده

عجیب ترین تکنولوژی های آینده

در مارس 2016، در چین، تیمی از پزشکان باتجربه تصمیم گرفتند تا یک مدل کامل از قلب کودکی را که با نقص قلبی به دنیا آمده بود، بسازند. اگرچه این نوع آموزش هنوز به روال عادی در پزشکی تبدیل نشده است اما دانشگاه ها و مؤسسات درمانی برجسته از این فناوری استفاده می کنند. فناوری ایموبلایزر حتی در سال 2022 میلادی نیز یک تکنولوژی ایمن و عالی است.

  • در حوزه خدمات، اینترنت اشیاء می تواند در کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت خدمات مورد استفاده قرار گیرد.
  • بسیاری از دانشمندان معتقدند وسایلی که به اندازهٔ یک کنه گردوغبار کوچک می شوند، یک روز خواهند توانست معجزات پزشکی بسیار بزرگی رقم بزنند.
  • او یا سنگ را تغییر داده و یا همان قبلی را به جان نشان می دهد و از او می پرسد که آیا این سنگ همان سنگ قبلی بوده یا نه.
  • از جمله دوره های در حال برگزاری، دوره تخصصی تعمیرات موبایل، آموزش برق ساختمان، هوشمندسازی ساختمان، جریان کشی موبایل و آموزش Plc است.
  • با پیشرفت تکنولوژی و اکتشافات فضایی، چنین اتفاقی می تواند یکی از عجیب ترین تکنولوژی های آینده باشد؛ اما چندان بعید نیست.

با افت شدید هزینه های چاپ سه بعدی می توان انتظار داشت نمونه های آن همه جا باشد؛ اما فعلاً چنین ابزاری بسیار پرهزینه است و برای شرکت های تولیدی بزرگ به اندازه ی کافی پیشرفته و سریع نیست. تا چند دهه ی دیگر این روند ممکن است تغییر کند؛ محققان در روشی جدید و به کمک لیزر توانستند چاپ سه بعدی سازه های باکیفیتی با ابعاد بسیار ریز (در مقیاس نانو) و با سرعتی بسیار بالاتر (هزار بار سریع تر) را ممکن کنند. پیشرفت چاپ سه بعدی در مسیر درستی قرار گرفته است و در آینده باید منتظر اتفاق های هیجان انگیزتری در این زمینه بود.

مسئله حفظ حریم خصوصی و امنیت

این رشته در زمینه مهندسی، ریاضیات، آمار و علوم اجتماعی و تصمیم گیری در سازمان ها تخصص دارد. کافه آموزشگاه مجری برگزاری بیش از هشتاد دوره و کارگاه تخصصی تحت نظارت سازمان فنی حرفه ای است. کارگاه ها و دوره های آموزشی تحت نظارت کافه آموزش، شامل دوره های تخصصی مختلفی است.

راه و روش ارتباط\xa0با ما

البته بهتر است خودتان را برای تاکسی ها و اتومبیل های خودران هم در آینده نزدیک آماده کنید. از آنجایی که ربات های امروزی خیلی باهوش تر از گذشته هستند و توانایی یادگیری دارند، می توانند بدون دخالت انسان به محیط خود پاسخ دهند و وظایف موردنیاز را انجام دهند. احتمالا در آینده در صنایع خاص انسان ها و ربات ها همکاری یکپارچه ای خواهند داشت که به آن “cobot” گفته می شود.

ولی یک خودروی واقعی بدون راننده به این معنی است که بتواند خودش را کنترل کند و به واقعیت پیوستن چنین چیزی از آنچه که شما تصور می کنید نزدیک تر است. تمامی این ارتباطات و کمک های پیشگیرانه به خودرو ما را به سمت تکنولوژی بعدی یعنی ماشین های بدون راننده هدایت می کنند. این حرفه ابتدا در ایالات متحده آمریکا در سال های پس از جنگ جهانی دوم شکل گرفت. مهندسی صنایع در آن زمان، برای بهبود کارایی و کاربردی کردن عملیات صنعتی مورد استفاده قرار می گرفت.