فناوری¬های نوین اطلاعاتی و مدیریت جهانی
انتشار: مهر 21، 1400
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

فناوری¬های نوین اطلاعاتی و مدیریت جهانی

در نهایت، استفاده از سیستم های جدید و نوآورانه در طراحی و ساخت ساختمان های پایدار، به حفظ محیط زیست و صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می کند. با توجه به اهمیت این موضوع، طراحان و مهندسان ساختمانی باید به دنبال استفاده از تکنولوژی های جدید و نوآورانه باشند تا بتوانند ساختمان هایی را طراحی و ساخت کنند که به صورت کامل پایدار و اکولوژیک باشند. 'فناوری¬های نوین اطلاعاتی و مدیریت جهانی', مطالعات راهبردی سیاستگذاری عمومی, 3(9), pp. 1-28. ارتباط نشانگر فرآیندی است که در آن، اطلاعات، عقاید و افکار مردم هم از طریق تماس مستقیم و هم از طریق مجراهای مختلف صورت می گیرد.

  • یکی از مشکلات مهم و اساسی در نظام آموزش و پرورش خصوصاٌ در کشور ما، به کار نگرفتن روش های تدریس نوین در آموزش است.آ شنایی با روش های مختلف تدریس می تواند زمینه ای جهت بر خورد متقابل و منطقی با دانش آموزان از یک مجرای ارتباطی صحیح مهیا کند بطوری که همواره تفکر منطقی داشته باشد .
  • بنابراین، استفاده از فناوری های نوین در صنعت ساختمانی، به عنوان یک ابزار قدرتمند در بهبود کیفیت ساختمان ها و افزایش عمر مفید آن ها، بسیار مهم است.
  • در دنیای امروز، استفاده از سیستم های انرژی تجدیدپذیر در ساختمان ها به عنوان یک راهکار پایدار و محیط زیستی برای تأمین انرژی در نظر گرفته می شود.
  • شاید فناوری ارتباطات و اطلاعات نیز مانند سایر فناوری ها\xa0 تا زمانی که به طور فعال در خدمت قشر وسیعی از مردم درنیاید، در انحصار نخبگان جامعه باقی بماند.
  • اطلاع\u200eرسانی اساساً رشته\u200eای است از همه پدیده\u200eهایی که در انتقال اطلاعات دخالت دارند، از تولید کننده \xa0تا استفاده کننده؛ باید به تمام اجزای چرخه ی انتقال اطلاعاتی ذیل پرداخت زیرا آن ها با یکدیگر تعامل دارند و آگاهی از این تعاملات در طراحی و مدیریت کارآمد خدمات اطلاعاتی اهمیت دارد.

با توجه به پیشرفت فناوری و نیازهای روزافزون جامعه، ساختمان های هوشمند به عنوان یک راه حل نوین و کارآمد برای بهبود کیفیت زندگی و افزایش راحتی و امنیت در محیط زندگی مطرح شده اند. فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) را مي توان به باراني تشبيه كرد كه اگر در جاي مناسب ببارد مي توان باعث رويش و زنده شدن طبيعت شود ولي در صورتي كه در جاي نامناسب ببارد مي تواند سبب جاري شدن سيل يا منشاء شكل گيري باتلاق شود . بنابراين لازم است به اين نكته توجه شود كه پيش از فراهم كردن امكان آميختگي اين دو مقوله بايد زمينه سازي فرهنگي ـ علمي مناسب براي آن صورت گيرد . اگر اساس تعليم وتربيت انتقال دانش و آگاهي است و دانش نيز چيزي جز اطلاعات شناخته شده نمي باشد ، پس لازم است براي انتقال اطلاعات به مهارتهاي مناسب براي اين منظور توجه كرد .

مهندسی و فناوری

یکی از علل آن، این است که زیربنای مربوط به آن بسیار توسعه یافته است، کابل های فرااقیانوسی از سال 1956 شروع به کار کرد و امکان ارتباط مستقیم تلفنی میان بیش از 200 کشور جهان را برقرار کرد؛ از اواخر دهه ی 1980 اینترنت به عنوان «ابرشبکه» فراجهانی آغاز شد و در دهه 1990 گسترش فوق العاده ای پیدا کرد (شولت، 1382). از آنجا که در مدارس ما نیز دانش آموزان برای آینده تربیت می شوند و هر ساله مطالب و محتواهای کتابها نیز تغییر می یابد این ضرورت یعنی استفاده از شیوه های نو،جدید و کارا بسیار احساس می شود . یکی از مشکلات مهم و اساسی در نظام آموزش و پرورش خصوصاٌ در کشور ما، به کار نگرفتن روش های تدریس نوین در آموزش است.آ شنایی با روش های مختلف تدریس می تواند زمینه ای جهت بر خورد متقابل و منطقی با دانش آموزان از یک مجرای ارتباطی صحیح مهیا کند بطوری که همواره تفکر منطقی داشته باشد . آنچه دراین مقاله  آمده ، نگاهی کوتاه و گذرا به روش های نوین تدریس در ادبیات فارسی از جمله یادگیری از طریق همیاری ، شیوه ی نمایشنامه ای، شیوه ی بحث گروهی، الگوی بدیعه پردازی یا نوآفرینی، روش یورش مغزی، الگوی تفکر استقرائی می باشد .امید آنکه مورد توجه واستفاده معلمین گرامی واقع شود .

اهمیت استفاده از تکنولوژی های جدید و نوین

نورپردازی مدرن به معنای استفاده از تکنولوژی های نوین و روش های خلاقانه در طراحی نورپردازی فضاهای معماری است. این رویکرد به زیبایی، کارایی و پایداری محیط های داخلی و خارجی کمک می کند. در این مقاله، به بررسی اهمیت استفاده از تکنولوژی های جدید و نوین در نورپردازی مدرن پرداخته و نکات کلیدی را مورد بررسی قرار می دهیم. فناوری های کاربردی در کلاس زبان مانند ویدیوها، تصاویر و نرم افزارهای آموزشی، این امکان را به مدرسین زبان می دهد که قسمتی بزرگ تر از دنیای واقعی بیرون را در کلاس درس خود بگنجانند.

هدف اصلی اتوماسیون هوشمند

برای مثال طی چند سال اخیر شاهد برگزاری وبینارهای آموزشی زیادی بوده ایم که کمک بسزایی به یادگیری حرفه ای زبان آموزان می نماید. مدرسان می توانند برای آموزش بهینه ی زبان، چه به صورت مجازی و چه به صورت حضوری از ترفندها و راهکارهای بازی سازی استفاده کنند تا به بهترین نحو اشتیاق زبان آموزان به یادگیری را افزایش دهند. طبق تحقیقات به عمل آمده از نتایج آموزش هایی که با بازی سازی همراه هستند، دانش آموزان مشارکت و بازدهی بیشتری در یادگیری داشته اند و آموزش ها برای آن ها سرگرم کننده، جذاب و قابل فهم بوده است.